Betalingsterminal SumUp Air

SumUp Air er en betalingsterminal med ideell løsning for alle som vil komme raskt i gang med salget og som vil ta imot betalinger med alle de vanligste betalingskortene. SumUp Air tilkobles Z-POS eller din mobiltelefonen, og bruker internett tilkoblingen gjennom kassen/Telefon.

Les mer om SumUp på våre sider: https://www.mabu.no/sumup/

Les mer om samarbeidet mellom SumUp og Mabu AS og bestill leseren med bedre betingelser:
https://sumup.no/mabu/

Betalingsterminal C10

C10 er en ny Android basert betalingsterminal og er en driftssikker løsning som tåler høy trafikk og sikrer at oppgjøret blir riktig. 

Terminalen støtter det du trenger av mobile og kortbaserte betalinger; BankAxept, Google Pay, Apple Pay, Visa, Mastercard, JCB, UnionPay, Diners Club, American Express samt Vipps direkte i terminalen.

Betalingsterminal P400

P400 er en meget rask terminal, og er arvtakeren etter den meget populære Vx820 terminalen. Den er klar for fremtidens betalingsløsninger med leser for kontaktløse kort, og mulighet for verdiøkende tjenester som lojalitetsløsninger og fordelsprogrammer, samt å kommunisere med kunden via skjermen på terminalen. P400 er ment for integrasjon mot kasse, og passer meget godt for kassepunkter med høy trafikk.

Betalingsterminal V400c

V400c er en high-end-terminal med skriver, som kan fungere både frittstående og integrert. Den er klar for fremtidens betalingsløsninger med leser for kontaktløse kort, og mulighet for verdiøkende tjenester som lojalitetsløsninger og fordelsprogrammer, samt å kommunisere med kunden via skjermen på terminalen.