SumUp

SumUp Logo

Om SumUp

SumUp har siden oppstarten i 2012 blitt en av Europas ledende mPOS (mobile point-of-sale) leverandører og har vært på det Norske markedet siden 2018.

De tilbyr en papirløs onboarding, noe som betyr at registrering og det å komme i gang går veldig raskt. Vi i Mabu har normalt også kortlesere på lager, slik at man som oftest kan komme i gang samme dag.

SumUp er åpne og ærlig om deres prisstruktur og har ingen månedsavgift eller skjulte avgifter, og vi i Mabu AS har i tillegg fremforhandlet en spesielt god avtale vi kan tilby til våre kunder.

Hvis du ønsker å bestille SumUp terminal, husk å benytte linkene under for å få de forbedrede avtalene!

Avtale med 0,90% debitkort, 1,95% på kredittkort:
https://sumup.no/mabu/
Avtale med 1,49%:
https://sumup.no/mabu-special/

Stiftet i august 2012 har de allerede en imponerende global rekkevidde og er nå i 31 land, inkludert Tyskland, USA og Brasil. SumUp fortsetter sin vekst og er støttet av American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures og andre anerkjente investorer.

I dag stoler hundretusener av små bedrifter i 31 land rundt om i verden på SumUp for å få betalt, og vi er stolte av vårt samarbeid med SumUp og med vår Windows baserte integrasjon til Z-POS.

Teknologi

SumUp er en elektronisk pengeinstitusjon autorisert av Financial Conduct Authority (lisensnummer 900700) og er EMV (Europay, Mastercard, and Visa) og PCI-DSS sertifisert. Dette gjør at våre betalinger behandles i tråd med den høyeste sikkerhetsstandard.

En SumUp Air Kortleser er den sikreste metoden for kortbetalinger og er sertifisert av en rekke tilsynsorgan, blant annet:

PCI PTS V4.0, SRED EEMV Nivå 1 & Nivå 2 Mastercard Pay Pass, Visa Pay Wave, American Express Expresspay MasterCard TQM MasterCard TIP, Visa ADVT Visa Ready

Terminaler

SumUp tilbyr to typer betalingsterminaler i Norge – SumUp 3G og SumUp Air.

Air terminalen har ikke egen kommunikasjon, og må derfor tilkobles vår løsning Z-POS. Eneste forutsetning er at vår datakasseløsning har internettforbindelse. Det er enkelt å komme i gang med og legge inn SumUp brukernavn og passord i vår løsning, og leseren kan kobles til ved hjelp av bluetooth eller USB.

3G terminalen er tenkt som en frittstående terminal, og dette betyr at beløpet manuelt tastes inn på både kassen og betalingsterminalen. Leseren kan også integreres, men ved en integrert løsning anbefaler vi Air terminalen, da denne er mer driftsikker og også rimeligere. Det er dessverre ikke mulig å integrere 3G terminalen og benytte det innebyggede simkortet i terminalen.

Vi leverer stativer til begge modeller, samt bærestropp til 3G modellen.

SumUp Brands