Papirruller

Papirruller

Papirruller

Vi leverer papirruller til de fleste maskiner, og vi har stort sett de fleste typer på lager til enhver tid.

Våre kasseruller er alle Long-Life.

Hvorfor LONG LIFE termo?
I dag er de fleste kvitteringer skrevet på termopapir.
Disse er kundens kjøpsbevis ved garanti, reklamasjon, tilgodelapp osv.
Kvitteringen skal også ofte brukes som bilag i et regnskap. Vanlig termopapir må oppbevares “optimalt”, dvs satt inn i perm for å være lesbar i 5 år.
Ligger den i en lommebok eller i en plastikklomme kan teksten bli borte på noen få uker. LONG LIFE termo kassarull har to store fordeler. Den er arkivbestandig i 10 år (Krav om 5 år for vanlige bokføringspliktige, men 10 år i enkelte bransjer) ved optimal forvaring, og den er 2 års arkivbestandig hvis den oppbevares i lommebok eller i plastikklomme.
Dette er avgjørende for journalutskrifter og Z-rapporter – nå holde de like lenge som regnskapsloven sier – opp til 10 år!

Her har vi en liten oppsummering av våre mest populære typer:

80mm Thermo papir:

Norges mest brukte type rull. Den brukes til alt for mange type skrivere til at det er mulig å ramse opp modellnummer, men på generelt grunnlag passer den til:

– De aller fleste frittstående kvitteringsskrivere (Mål rullen for å sjekke)
– Mange integrerte skrivere

58mm Thermo papir: (40m)

58mm Thermopapir fåes i hovedsak i 2 typer, hvor begge er 58mm bredt. For kasser er normalt lengden 40m eller 50m, mens for betalingsterminaler er lengden normalt 10m,18m eller 25m.
58mm thermopapiret for kasser for våre modeller Z-POS T2 og AnyPOS 30, men det passer som oftest i tradisjonelle knappekasser som Casio, Sharp, Uniwell, Sam4S og Quorion også.

58mm Thermo papir: (18m)

50mm thermopapir med 18m lengde passer som oftest i betalingsterminaler og annet mobilt utstyr.
Våre modeller Yomano XR m/skriver, Vx820 DUET, Vx520, Vx680 og Vx690 benytter denne typen.

Andre typer utstyr som Ingenico betalingsterminaler bruker også denne lengden.

76mm papir:

76mm papir benyttes i hovedsak i kjøkkenskrivere (Nåleskrivere). Denne typen papir er ikke thermo behandlet, og skrivere som benytter denne typen papir benytter også fargebånd for å lage skrift på papiret.