Mobil Betalingsterminal

V400m

V400m Mobil betalingsterminal

V400m er en mobil betalingsterminal som passer for deg som vil ha alle muligheter åpne. Terminalen kan brukes både som frittstående og som integrert mot kasse. Den kan benytte både WiFi, 4G og Bluetooth som kommunikasjon. Du kan ta betalt direkte ved bordet, avlaste kø, eller ta den med ut til kunde. V400m kan også leveres med ladebase.

Vår nye mobile betalingsterminal V400m tilhører vår Verifone-plattform, som tilbyr fleksible løsninger for alle bransjer. Den er klar for fremtidens betalingsløsninger med leser for kontaktløse kort, og mulighet for verdiøkende tjenester som lojalitetsløsninger og fordelsprogrammer, samt å kommunisere med kunden via skjermen på terminalen.

V400m kan også leveres med Verifones restaurantløsning, hvor man kan hente og dele opp regningen direkte på terminalen, samt skrive ut gyldig kvittering uten å måtte gå tilbake til kassen. Vår funksjon Print ‘N Go gir mulighet for å bruke betalingsterminalen som printer, slik at man kan skrive ut gyldige billetter, kvitteringer og regninger direkte fra terminalen.

Bruksområder:

V400m kan brukes i de fleste bransjer. Terminalen brukes hos gatekjøkken for utkjøring av varer, på restauranter for betaling ved bordene, håndverkere for betaling etter utført arbeid, terapauter med flere utsalgssteder og annen ambulerende virksomhet som torghandel.

Etablering / bestilling av BAX er inkludert i prisene.

Leiepris inkluderer leie og lisens.

Last ned PDF med spesifikasjoner her.

Leie fra: 379,-
Kjøp fra: 9790,-

Alternativt produkt