Stasjonære Betalingsterminaler

 

Verifone Yomani XR m/printer

Vår suksessmodell har nå kommet med integrert skriver og kan derfor leveres uten integrasjon mot kassesystem!
Den har et brukervennlig og elegant design, med fargeskjerm og ledelys rundt kortlesere, samt en robust finish. Yomani XR er en av markedets raskeste terminaler, og med innebygget kontaktløs leser er Yomani XR fremtidens terminal. Terminalen leveres med NFC-teknologi, det vil si mulighet for ”tap-and-go” med kontaktløse kort og mobiltelefon.
Last ned pdf

 yomani copy

 


Verifone Vx520 GPRS / 3G / Bredbånd (ADSL,Fiber ol)

Verifone Vx520 – Stasjonær terminal med mobil kommunikasjon og kontaktløs betaling!

Her har man alle muligheter. I tillegg til ethernet (bredbånd) har denne terminalen 3G kommunikasjon og oppladbart batteri. Det gjør at den kan medbringes på messer, gatesalg ol. Vx520C kan både kjøre frittstående og integrert med kasse.

Uante funksjoner. Utrolig ytelse
– Rask, pålitelig og enkel å bruke
– Sikker i bruk med fremtidsrettet teknologi inkludert NFC
PCI PTS 3.x-sertifisering
-Kompakt og ergonomisk design
-Multifunksjonell
Last ned pdf

 Verifone Vx520C

 


Verifone Yomani XR uten skriver

Yomani XR er en stasjonær terminal bygget for integrasjon mot kassesystem, som betyr at den ikke har egen skriver. Den har et brukervennlig og elegant design, med fargeskjerm og ledelys rundt kortlesere, samt en robust finish. Yomani er en av markedets raskeste terminaler, og med innebygget kontaktløs leser er Yomani fremtidens terminal. Terminalen leveres med NFC-teknologi, det vil si mulighet for ”tap-and-go” med kontaktløse kort og mobiltelefon.
Last ned pdf

 yomani copy

 


 

Verifone Vx820 DUET

Verifone Vx820DUET er en oppdatert versjon av Vx810 DUET, og leveres med base som har integrert printer, og er ment som en frittstående løsning der terminalen kan løftes ut av basen og gis til kunden på betalingspunktet. Terminalen har også touch-skjerm og er klar for kontaktløs betaling, noe som åpner for å ta imot betaling med trådløse kort og mobiltelefon.
Last ned pdf

 Vx820 DUET

 


 Utgående betalingsterminaler :

 

Verifone Xenta

Xenta er Verifones stasjonære terminal. Inngående studier av terminalbrukog ergonomi ligger til grunn for den unike design Xenta representerer.
Stort display med gode kontraster, store bakgrunnsbelyste taster og innebygd innsynsbeskyttelse i terminalens form, gir god brukervennlighet.
Terminalen er meget rask og representerer det nyeste innen teknologi.
Terminalen kan settes opp som frittstående eller som integrert mot kassaløsning.
MABU leverer terminalen satt opp med flg. kommunikasjonsvalg : Bredbånd (ADSL/Fiber/Radio osv), og GSM/GPRS.

Merk at dette er en utgående terminal, og at annonseteksten derfor ikke nødvendigvis er korrekt.

 xenta copy

 

Verifone Vx810 Duet

Med Verifone Vx810 duet kan både brukerstedet og dets kunder dra fordel av den todelte funksjonaliteten, med rask kundebehandling og økt servicenivå i kassepunktet. Denne terminalen leveres med base med printer, og er ment som en frittstående løsning der terminalen kan løftes ut av basen og gis til kunden på betalingspunktet. Leveres med bredbånd og kan integreres med kassepunkt.

Merk at dette er en utgående terminal, og at annonseteksten derfor ikke nødvendigvis er korrekt.

 vx810duet copy